Gå til innhold
Jaap

DNT medlemsrabatt hos Sport1

Anbefalte innlegg

Var innom hos en Sport 1 butikk i det siste og kjøpte noe utstyr. Ved kassaen fikk jeg bratt beskjed at "Sport 1 og DNT ikke hadde forlenget 15% medlemsrabatt avtalen fra i fjør", altså var det full pris å betåle.

Kan ikke finne noe om endring hos DNT's nettsider (ikke noe om avtaler med 3th parties i det hele tatt, forresten), men prøvde 'lykken' hos en annen Sport 1 butikk, og der gikk det flott og uten problemer med 15% rabatt på alt turutstyr.

Så da er spørsmalet: stemmer det med endring av avtalene, eller var personalet hos andre Sport 1 butikken ikke informert?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

De lokale avdelingene til turistforeningene kan ha lokale avtaler med sport1. I sør har kr.sandsavdelingen avtale med sport1 på evje.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Duker ikke opp i lista nei. Da er det endret i forhold til i fjor, i alle fal her i Oppland. DNT bør da egentlig vel informere medlemmer om dette, for å unngå bratte overraskelser hos skranken...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

De lokale T-foreningene har ofte lokale rabattordninger. F.eks. så har Stavanger Turistforening 15% rabatt på alle Åsnesprodukter ved kjøp gjennom Åsnes' nettbutikk., 10 % rabatt i nettbutikken til Skitt Fiske AS. , 10-15% rabatt på varer fra Oslo Sportslager og Amfibi tilbyr alle DNT-medlemmer å handle til rabatterte priser på www.amfibi.no. 15% hos Intersport Østervåg og Amfi Madla. På Madla får du bare rabatt på utstyr som er relatert til Turistforeningens aktiviteter. Ikke sykkel og fiskeutstyr. Er litt usikker på hvordan dette er i Østervåg. I sandnes får du 15% hos Hetland sport. Ellers har de en del rabattordninger med hoteller, reiser, forsikring etc.

http://www.stavanger....php?fo_id=3814

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.