Gå til innhold
  • Bli medlem

DNT medlemsrabatt hos Sport1


Jaap

Anbefalte innlegg

Var innom hos en Sport 1 butikk i det siste og kjøpte noe utstyr. Ved kassaen fikk jeg bratt beskjed at "Sport 1 og DNT ikke hadde forlenget 15% medlemsrabatt avtalen fra i fjør", altså var det full pris å betåle.

Kan ikke finne noe om endring hos DNT's nettsider (ikke noe om avtaler med 3th parties i det hele tatt, forresten), men prøvde 'lykken' hos en annen Sport 1 butikk, og der gikk det flott og uten problemer med 15% rabatt på alt turutstyr.

Så da er spørsmalet: stemmer det med endring av avtalene, eller var personalet hos andre Sport 1 butikken ikke informert?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Duker ikke opp i lista nei. Da er det endret i forhold til i fjor, i alle fal her i Oppland. DNT bør da egentlig vel informere medlemmer om dette, for å unngå bratte overraskelser hos skranken...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De lokale T-foreningene har ofte lokale rabattordninger. F.eks. så har Stavanger Turistforening 15% rabatt på alle Åsnesprodukter ved kjøp gjennom Åsnes' nettbutikk., 10 % rabatt i nettbutikken til Skitt Fiske AS. , 10-15% rabatt på varer fra Oslo Sportslager og Amfibi tilbyr alle DNT-medlemmer å handle til rabatterte priser på www.amfibi.no. 15% hos Intersport Østervåg og Amfi Madla. På Madla får du bare rabatt på utstyr som er relatert til Turistforeningens aktiviteter. Ikke sykkel og fiskeutstyr. Er litt usikker på hvordan dette er i Østervåg. I sandnes får du 15% hos Hetland sport. Ellers har de en del rabattordninger med hoteller, reiser, forsikring etc.

http://www.stavanger....php?fo_id=3814

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.