Gå til innhold
auroris

Camp i Nordmarka

Anbefalte innlegg

Lurer på om det er noen som kan anbefale et godt, noe sentralt, men tilsidesatt for den værste forbigående trafikk i nordmarka for en liten familiecamp i sommer?

Må ligge i nærheten av vann.

Hvis du har noen anbefalinger, gjerne legg til informasjon om ca hvor lang gange det er fra kollektiv trafikk hvis du vet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ved øyungen er det mange muligheter for teltplasser. Ca 5 km fra bussholdeplass Skar i Maridalen.

Det er fryktelig mange folk rundt Øyungen. Ta den ekstra halvtimen fra dammen på øyungen opp til Fagervann, så er det mindre bråk.. Lille Åklungen er heller ikke så dumt. Gå fra songsvann (på vestsiden)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tusen takk for svar dere, skal sjekke ut noen av disse plassene.

Litt anderledes camping vi begir oss ut på, da vi ser oss nødt (med gledelig lyst) til dette en periode - til vi finner oss en leilighet etter hjemkomst fra lengre utenlandsopphold.

Flotte plasser i markene rundt oslo mangler det jo ikke på, men oslofolket er også gode brukere av den. Fint om vi kunne føle oss "halveis trygge" på at ting får ligge i fred når vi eks er ute på visninger. Men trenger samtidig at det er sentralt beliggende med kollektiv tilgjengelighet, da vi ikke har bil, og heller ikke sykkel, men det kan vi kanskje ordne oss..

Togtur er også aktuelt.

Tar gledelig i mot flereforslag.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

De fleste stedene som er halveis trygge, er jo også litt mer utilgjengelig. Dvs at man må regne med kanskje 1/2 times tur til/fra kollektivtransport. Regner med at det bør være vann i nærheten, men du bør se etter steder litt på siden av stier, og litt unna vannene.

Milorg lå jo skjult i Østmarka under krigen, men de brukte sikkert 1 1/2 time å komme seg til og fra Oslo.

I Maridalen (Fagervann og Øyungen) er det sikkert greit å finne "sikre" plasser litt utenfor "allfarvei", men det er jo over en 1/2 time til bussen på Skar, som igjen bruker tid til sentrum.

Hvis du tar utgangspunk i Østmarka, er det mange T-banestasjoner som grenser mot marka. Oslosiden av Østmarka blir veldig godt brukt, men på Lørenskogssiden (på andre siden av Elvvåga) er det flere muligheter. Her igjen blir det langt til kollektivtransport (ca en time)...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.