Gå til innhold
  • Bli medlem

Across Alaska


Lunder

Anbefalte innlegg

Annonse

En to til tre uker skal jeg nok overleve et besøk :D

Skulle nesten ønske det var en tragisk sykdom, men det var agresivitet. Han viste tegn til agresivitet mot mennesker, ikke noe farlig nå, men slikt utvilker seg. Så kunne ikke beholde ham, før eller siden ville nok en ulykke skje. Ellers var han snill som et lam, og kosete som bare det. En Husky/Malamute blanding.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@mingebretsen:

Det var leit å høre om hunden din! Vi opplevde det samme for 2 år siden, men sånn er det bare, for hunder som er aggresive ovenfor mennesker er for risikablet. For vår del måtte det et bitt til før vi forstå allvoret skikkelig.

Ellers vil jeg bare si at du fremstår som en sterk og tøff person, og ønsker deg lykke til med turen, samt ser frem til turrapport!

@Lunder:

Bare hyggelig. Klart jeg ser det økonomiske puslespillet:-). Dere kan jo vurdere å ta med et 1-pers, og rullere på å sove solo. Moutain Laurel har noen fantastisk lettvekst pyramider for 2-3-4 pers også! Som jeg kan se så har dere noen tøffe uker foran dere, og god søvnkvalitet blir viktig, så muligheten for å sove alene øker sjansene for å få hvilt ut, om så bare for en av gangen. Kjekt å også eventuelt kunne skille ut en person om noe mage problemer skulle dukke opp.

Men uansett, dette går så bra så, trøkk på!

N

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

En måned til avreise nå!

Vi driver på med trening om dagen, går mye med tung sekk og padler. Det meste av utstyret er klart, og noe av det jeg er mest fornøyd med er packraften. Veldig behagelig å sitte i over lengre tid, og ikke noe problem å ha 30 kg tung sekk i front. På ryggen har jeg endt opp med en Osprey Argon 110 l, veldig godt fornøyd med den og. Vi kommer til å bruke to telt, et 1-mannstelt og et 2-mannstelt. Litt usikre på hvilket 2-mannstelt enda. Foreløpig pakkeliste for meg ligger på hjemmesiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 måneder senere...

Turen gikk bra, men endte etter 1000 km. Han ene av oss fikk tilbake en gammel senebetennelse dag 2, noe som gjorde at vi ble en del forsinket over tundraen og gjennom Brooks. Han gikk på 5-8 smertestillende om dagen og holdt ut til padlinga begynte, men forsinkelsene ble for store til at vi kom helt over. Hadde det ikke vært for det, er jeg 90% sikker på at vi hadde klart det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.