Gå til innhold
ruggen

Tur til helga, østlandet

Anbefalte innlegg

Hei

Tro det eller ei, men frøkna spurte meg om vi skulle ligge ute fra lørdag til søndag!! Dette er første gangen jeg opplever så jeg kan jo ikke la dette gå fra meg...For en så liten tur blir det ikke aktuelt å kjøre i timesvis, da med utgangspunkt fra oslo. Jeg har vært inne på tanken om en tur til Hurdal, men vet ikke hvordan det er der nå, er det råtten snø, gjørmete is på vannene etc. Jeg tenkte å ta med fiskestanga i samme slengen så isfrie vann hadde vært veldig bra.

Er det noen som har gode tips til sted? Helst ikke mye andre folk, men heller ikke veldig langt å gå fra hvor vi parkerer bilen.

På forhånd takk!

Jeg gleder meg:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arrangere til helgen en tur for venner og kjente på Norefjell, denne kan enkelt fungere som ern lørdag søndags tur om norefjell er innenfor grei nok avstand fra Oslo.

Flere start muligheter både fra Sandvasseter, Tempelseter, Norefjell skisenter og Gulsviksetra, sistnevnte er nok lengst fra Oslo.

Er da muligheter for overnatting på både DNT's Høgevardehytta og Tovesseter avhengig av hvilken side av fjellet en vil starte fra og om en vil ha lang eller kort tur.

Selvsagt også mulighet for telt overnatting om det er ønskelig.

Ellers så er det i distriktet der både Vikerfjell og Vassfaret.

Har ikke vært oppe på noen av disse etter at snøen kom, så jeg kjenner ikke forholdene på nærhet akkurat nå.

Men jeg er tvilende til at isen er gått på alle vann, men på noen er det nok mulig å fiske i disse områdene nå.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Minimalt med snø på Hurdalsåsene nå. Isen hadde gått for 4 dager siden på et vann på 400moh. 2 uker før vanlig tid. bjørnåsenområdet er det sikkert litt tidlig for ennå, men ellers bør det stort sett være ok.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av Tommy82
   Hei.
   Er det noen som har tips om rypeterreng med hytte for 4-6 jegere neste sesong?
   Hvor i børgefjell ville dere hatt «base» for en 5 dagers jakttur?
   veit inatur, røyrvik fjellstyre og visit børgefjell har noen tilbud, men om det finnes noe annet, eller generelle tips, så mottas de med takk🙂🙂 skitt jakt alle sammen
  • Av AmundJS
   Hei, er det noen her som vet om forskjellige typer pakkrammesekker? Idag har jeg en Bergans PowerFrame 3810 og er storfornøyd med den, men kan trenge en mindre sekk. Helst rundt 60-80L men med en ramme med visse detaljer som PowerFrame har. For eksempel så er jeg avhengig av disse rørene som stikker opp av ramma, da disse brukes til å bære rifle, ekstra bagger, poser, og mye annet. Vil gjerne også ha en L-formet ramme, da det gjør det mye lettere å pakke vedsekker/bensinkanner osv men L-ramme er ikke et "must".
   Jeg har sett en del på Norrøna Reconpack, men denne er også for stor og for dyr, har også sett på Eberlestock sin Mainframe men denne mangler disse to knaggene. 
   Eventuelt noen som har prøvd seg på å lage en annen sekkepose til PowerFrame? eller vet om en type sekk som lett kan festes på ramma uten å bli ubehaglig på grunn av stropper som festes på tvers av skulderremmer/ryggen? 
   Jeg setter stor pris på alle forslag og hjelp  
  • Av Iren Hansen
   Jeg har kun litt erfaring med storviltjakt og trenger råd og tips på hvilke tradisjoner som brukes for å sikre at man får riktig møring? Hvis til eksempel mørningstermometeret mitt går i stykker, er det metoder for å se om kjøttet er ferdig mørnet? 
  • Av GrundeL
   Leseverdig artikkel om eiendomsretten: https://www.dagbladet.no/kultur/privat-eiendomsrett-er-elefanten-i-rommet/69692606
  • Av Vebjørn Holmslet Astad
   Navn: Litt frå jaktåret 2017
   Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv)
   Dato lagt til: 2018-03-27
   Innsendt av: Vebjørn Holmslet Astad

   Har samla opp någen fine situasjoner fra jaktåret 2017 her. Ser fram te høsten igjen


   Litt frå jaktåret 2017
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.