Gå til innhold
Mathern

Sølvkroken Storauren

Anbefalte innlegg

Hei, fiskevenner!

Først og fremst er det beklagelig det som skjedde for forumbrukeren Mathern at han har hatt en slik opplevelse med noen av Sølvkrokens sluk.

Du skal selvsagt ikke miste en sluk på denne måten!

Når det gjelder splittringer og kroker på våre sluk, benytter vi oss så absolutt ikke av den billigste kvaliteten som finnes. Vi er veldig nøye på kvalitet på krok og splittringer og er også nøye med hvilke fabrikker som leverer splittringer og kroker til våre sluk. Vi har hele tiden kvalitets kontroller på våre produkter, og slipper ikke produkter ut i markedet uten at det består våre kvalitetskrav. Det er desverre helt umulig å kontrollere hver eneste splittring og krok på hvert enkelt produkt, og som med alt annet som er masse produsert så vil man desverre finne feil innimellom på store partier.

Vi har registert et fåtall av klager på splittringer, og jeg understreker at ikke dette har vært et gjennomgående feil. Vi har vært i kontakt med vår fabrikk, som igjen lover at disse problemene skal lukes ut.

Vi er ikke feilfrie, og ønsker gjerne en dialog med brukere av våre produkter.

Ved framtidige spørsmål om våre produkter, ris eller ros til oss inviteres dere inn på våres facebook side. Der er det mye lettere for oss å fanget opp eventuelle spørsmål og/eller prøve å hjelpe dere som har sørsmål til oss. Skjult lenke - logg inn for å se den

Mathern:Send meg en PM med ditt fulle navn og adresse så sender jeg deg 2 nye storaren sluker (si også hvilke farger du ønsker). Så sender jeg nye i posten til deg :wink:

Mvh

Trond Willis Andersen

Sølvkroken AS / Nordic Outdoor AS

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.