Gå til innhold
chris192

Jeg skriver oppgave om tur!

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg er elev i en 3. klasse på en videregående steinerskole. Istedenfor å ha eksamen og slikt skriver vi en oppgave på 30-60 sider om et selvvalgt emne. Som emne har jeg da valgt å skrive om tur, tur i natur.

Jeg skal skrive om gutta på tur, hvorfor det er artig å gå på tur, hva man gjør, hva man opplever og hva som trekker folk og fe ut i marka gang på gang. Selv bruker jeg og 3-4 andre kamerater en langhelg her og der på å vandre i skog og mark.

Det hadde vært fint hvis noen her kunne delt opplevelser, gleder med å være på tur, vanskeligheter, oppturer, og hvordan man takler det å være ute. Jeg lurer også på om det er mange unge som er på tur siden det er en større del av oppgaven. Det hadde vært til stor hjelp hvis du vet om noen greie tråder på forumet med basic turglede og info, eller om noen bøker og lignende som går på det å overnatte i skog og mark.

Takk!

Mvh. Christoffer.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Srx (Ron)

Mulig det er en avsporing på oppgaven din men personlig synes jeg det er færre og færre barn og tenåringer på fjellet. Mulig jeg romantiserer hele greia men da vi var barn for 20-25 år siden var vi mange som gikk på fjellet 0,5 - 2,5t inn og fisket sommerstid. Etter som tiden går synes jeg det bare blir færre og færre ungdommer på fjellet. Det er nesten sjelden jeg treffer på folk yngre enn meg (36 år).

Vinterstid er det kansje bedre (se link) men er det slik at det må være organisert for at barn og unge skal ut i naturen?

Har også registrert at DNt har rekord i rekruttering og medlemsmassen blant barn og unge, uten at jeg ser noe til dette.

Det skal nevnes at jeg går mest på fjellet i Finnmark og Nord-Troms kansje dette er en ting vi kunn har her i nord?

http://teora.hit.no/dspace/bitstream/2282/681/1/Fra_ski_til_snowboard.pdf

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.