Gå til innhold
  • Bli medlem

Kanotur i snåsa


Anbefalte innlegg

Er en vennegjeng som planlegger en ukes kanotur i området rundt Snåsa. Av den informasjonen jeg har klart å tilegne meg virker det som det lureste vil være å ta utgangspunkt i skjækravatnet. Noen som har anbefalinger til oss? Hvilke vann vi burde dra til osv? Det vi ønsker er lite folk og steder hvor en får brukt fluestanga.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
  • 1 måned senere...

Kan bare bifalle "sju-sjøs turen". Tok denne i 2006 med to kompiser. Tre mann i Prijon Yukon Expedition kajakker. Brukte tau og pulksele til å trekke kajakkene over land mellom vannene. Fungerer perfekt, men du må regne med å bruke kroppen litt. Parkerte ved Grønningen og padlet/dro kajakkene opp lLangvasselva til Langvatnet. Campet og fisket oss gjennom vannene og kanalene. Fantastisk villmarkstur. Godt fiske, flott natur og lite slitasje/spor etter "friluftsliv". Måtte alle besøkende etterlate det slik framover også. Uansett hvor du starter: For all del ta opp Langvassleva og ned Jävsjøstrykene, så opp Holderen og Skjelbreien til Grønningen igjen. Motsatt rute blir bare pes.

Var forøvrig tilbake i 2007 (eller 8?) og padlet opp andre veien i Langvatnet til Vivatnet. Også fin tur, men endel kortere. Vær forøvrig obs på at det kan bli uggent mtp. vind og sjø på de største vannene. Det er veldig eksponert for vind, og bølgene er va det korte høye slaget som er ekle å manøvrere i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.