Gå til innhold
  • Bli medlem

Dun vs fleece


ELEL6200

Anbefalte innlegg

Utganspunkt for tråden var jo et plagg for rast. Da er det vesentlig at man slipper å måtte ta av skalljakken. Plagg man kan tre rett utapå jakka er en fordel, og plagget bør være vindtett.

Ikke for å krangle, men så fremt det ikke pøser ned, er en sinnsyk vind eller under -20 grader er jeg uenig i det. I sånne forhold hopper i alle fall jeg over rasten uansett. Å ta av skalljakka for å slenge på en genser under er ikke mye jobb og tar heller ikke særlig med tid. Og hvorfor stresse på tur? Men det er klart at alle er forskjellige og vi alle er like skråsikre på at det er en selv som gjør det beste. Og jeg ser jo helt klart fordelen med å slippe å ta av jakka, men å kjøpe egne plagg for det er det bestefadern ville kalt "å bruke latmannspenger". :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er nok flere grunner til at jeg foretrekker dunjakke framfor fleece. Ofte er regner det kun en stund. Du kommer fram til teltplassen. Det er en liten bris. Da er det greit å kunne henge fra seg den våte skalljakken, mnen ha en vindtett jakke på. Det gjelder også hvis en går og det er kaldt og blåser. Dunjakken tar ca 1/3 del av plassen til en fleecejakke. Den er samtidig lettere, så for samme vekt kan en ta med en ull t-skjorte i tillegg. Det gir for meg mer fleksibel løsning.

At mange ikke gidder å betale 1500,- kr mer for et plagg som er mye mindre slitesterkt og krever mer forsiktighet i bruk, har jeg full forståelse for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.