Gå til innhold
  • Bli medlem

Forståsegpåere..............


Anders34

Anbefalte innlegg

Jeg har vert aktiv innen friluftsliv siden midt på 1970 tallet og har vert aktiv medlem av Røde Kors Hjelpekorps siden 1973. Et hjelpekorps med fjellredning som hovedaktivitet. Har også vert med på å lage og å gjennomføre forskjellige kurs og utdanningsprogram med hovedvekt på redning og friluftsliv sommer og vinter innen røde kors hjelpekorps. Er aktiv sportsfisker, småviltjeger, sportsdykker, turskiløper, syklist og i de siste årene også speiderleder og turleder i Turistforeningen.

Med denne bakgrunnen klarer jeg ikke helt å kjenne meg igjen i beskrivelsen til Anders34, men hvis han mener at det finnes dårlig kompetanse på dette forumet og at det er bedre kompetanse andre steder så har han sikkert rett i det, men ikke dra alle over samme kammen. Det er nok like stor spredning i kompetansen andre steder som på dette forumet og spesielt hvis vi tenker på de som tjener penger på å selge friluftsutstyr. (Man er ikke automatisk en god kokk fordi om man selger gryter.)

Men selvfølgelig så er det like viktig å kjenne sin begrensning som å vite hva man kan.

"Det viktigste er ofte ikke bare å ha kunskap men å vite hvor kunskapen finnes."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg synes det er helt uproblematisk at folk kommer med uttalelser som "gore-tex er best". Det er jo dårlig med argumenter, men den som har skrevet det er jo hellig overbevist om at gore-tex er bedre enn alt annet, og dessuten vil vel uttalelsen virke som en katalysator. Bomullstilhengerne vil raskt komme på banen med massevis av argumenter for klær i bomull, etterfulgt av like mange argumenter fra gore-tex advokatene, og dermed har trådstarter en hel rekke punkter på lista si som kan brukes når valget skal tas.

Tror nok man vil finne folk utenfor forumet med høy kompetanse som kan fortelle oss masse om skosålenes kjemiske oppbygning, men som kanskje vil falle litt gjennom når man begynner å snakke om telt. Styrken til Fjellforum er at her finner man kompetanse på nesten alt mulig innen friluftsliv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.