Gå til innhold
villmarkingen

Ajungilak grevling.

Anbefalte innlegg

jeg kjøpte nylig et slikt us army trekk på ebay. betalte 34 usd for et trekk som var brukt men som ser så godt som nytt ut. Dette ble rett under 200-kroners grensa så ingen toll. I tillegg ble det 30 dollar i porto, i alt tilsvarende ca 370 totalt. Jeg har ikke brukt det enda, men det gikk helt fint å få det sendt over og jeg synes trekket ser bra ut, det er helt og det besto en rask test i dusjen ihvertfall.. Trekket er jo ikke "superlett", det veier i overkant av en kilo (1100), men det virker veldig kraftig bygd og ser ut som om det vil tåle det meste. I skogen trenger du bare en liten presenning til hodeenden, så kan fotenden stikke utenom, så kan du sitte ved bålet og nyte utsikten og være tørr og totalvekta av trekk+presenning blir ikke så gæli heller samenligna med telt. Jeg har også kanskje tenkt å bruke trekket som vindsekk/nødbivuakk, det virker mere fristende å ta lunsj i regnvær i et slikt trekk enn i en fjellduk som ikke er vanntett, i tillegg er det langt nok til å sove i imotsetning til fjellduker.

disse trekken virker som et skikkelig kupp, 370 kroner for et slitesterk gore-tex trekk som kan trekkes over ansiktet. Sammenligner man med konkurrenten i Dermizax:

Skjult lenke - logg inn for å se den så er forskjellen at dette er 1600 kroner billigere og 600-700 gram tyngre. us army trekket tar også opp et ikke ubetydelig volum sammenbrettet.

informative videoer om trekkene:

Skjult lenke - logg inn for å se den

Selgeren jeg brukte var Skjult lenke - logg inn for å se den han hadde ihvertfall mange trekk i varierende kvalitet og pris. Helt problemfritt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.