Gå til innhold
REs

Mountain House turmat

Anbefalte innlegg

Pris REAL 49,-

Pris Mountain House 79,-

Og måtte jeg velge hadde jeg spist MH hver gang i stedet for REAL :D Kjøttrettene har biter av kjøtt i stedet for biter av en "kjøttpudding" som består av mindre enn 50% kjøtt. Kyllingrettene har biter av kyllingfilet, ikke kyllingpudding. Grønnsakene er i større biter, og blir saftigere. I tillegg smaker det en smule mindre salt! Men smaken er som baken :D

Jepp, enig! Var på langtur i sommer, og Lasagne og Bolognese fra Mountain House ble spart til spesielle anledninger. 30-årsdagen min feiret jeg på fjellet mellom Granvin og Voss med en Lasagne fra Mountain House :D Lasagne'n ble forøvrig testvinner i Villmarksliv store turmat-test i våres.

Jeg syns de fleste rettene fra Real smaker helt likt, og de har en veldig pudding-aktig konsistens. Jeg har aldri hatt problemer med å helle oppi tilstrekkelig vann i MH-rettene på øyemål. Trenger ikke desiliter-mål eller andre remedier.

Når det gjelder pris koster Mountain House forøvrig 69,- på Amfibi.no, og REAL koster ofte det samme hvis det ikke er på kampanje. XXL har det vel kanskje noe billigere.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.