Gå til innhold
  • Bli medlem

Klatrekurs på Nordmøre?


Ranec

Anbefalte innlegg

Klatrekurs på Nordmøre? Finnes det? Har gått å traska i nordmørsk/sør-trøndersk natur i 20 år, men de alpine utfordringene har det blitt mindre av, da jeg bare har holdt til nær hjemstedet mitt. Finnes nesten bare runde, lave fjell her:) Har stort sett bare blitt myrtrasking til diverse ørrettvann, storviltjakt nede i dalene og turer opp på et og annet lite rypfjell hvor det muligens sitter et lite kull:) Er klar for litt større utfordringer i høyden så jeg har lyst til å melde meg på et klatrekurs for å se om det er noe for meg. Det hittil "værste" jeg har vært med på er stien opp på Innerdalstårnet. Syntes det var morsomt iallefall:) Som sagt ser jeg etter klatrekurs, men også et "miljø" da jeg ikke kjenner noen som driver med dette. Feks: finnes det innendørs klatrevegger heromkring? Holder til ca midt mellom Tr.heim/Kr.sund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

DNT (turistforeninga) arrangerer klatrekurs i Innerdalen hver sommer.

Vet det finnes klatremiljø i Kristiansund og Sunndal. Det finnes også en "Tindeklubb" på Tingvoll, og det er også noe som heter Trollheimen klivarlag. Hvor aktive og store disse miljøene er vet jeg ikke.

Her er et par linker:

http://www.kristiansund.fjellklubb.no/

http://home.no.net/~trollag/

Geir

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Feks: finnes det innendørs klatrevegger heromkring? Holder til ca midt mellom Tr.heim/Kr.sund.

Sunndal sportshall. Nordvesten klivarlag har en kveld her i uken. Kan gi deg et navn og en telefon du kan ringe om det er aktuelt - send PM. Lurer på om det ikke er noe i Surnadal/Rindal også? Oppdal har fått et ungt og aktivt klatremiljø. Lurer på om det ikke er en innevegg der også.

Alltid like artig å se ansiktsutrykket til foreldre når noen har glemt å stenge adgangen til veggen og de plutselig oppdager de søte små 5 - 6 meter oppi veggen... Nå ja - helt ufarlig er det ikke, så man bør holde usikrede unger unna.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 10 måneder senere...
Gjest Anonymous

Det er innendørs klatrevegg i Rindalshuset (Idrettshallen i Rindal). Utendørs klatrevegg er det vel også på låveveggen på Kårvatn. Se også hjemmesiden til Trollheimen Klivarlag: http://home.no.net/~trollag/Index3.htm

Var på Innerdalstårnet i dag, det var klatrere i veggen. Møtte en svett kar med stor sekk i Giklingdalen. Han hadde gått fra Fale i Sunndal og var på til Innerdalen. Han skulle delta på klatresamling der hele neste uke. DNT har vel kurs i Innerdalen hver sommer tror jeg.

Haldis

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Oppdal har fått et aktivt klatremiljø, men tror ikke dem har innendørs klatrevegg. Buldrevegg har dem imidlertidig da. Hvis du tar kontakt med Rune på VPG kan han sikkert gi deg noen tips. ( dette var ikke reklame for vpg)

Vet at det holdes flere kurs i Innerdalen, men er ikke sikkert på gjennomføringen av disse. Hvis du tar kontakt med http://www.kntur.no/ har de sikkert noen kurs snart.

Hvis du har lyst å reise litt lengre er det flere kurs som holdes i Romsdalen fremover, 1uka i August er det klatresamling, der holdes det flere kurs. http://www.klatring.no/default.asp?V_DOC_ID=1377

Lønner seg å prøve litt innendørs først da, da er Kristiansund eller Sunndalen plassene du kan dra for å prøve innendørs.

Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.