Gå til innhold
chiraque

Andejakt-oppbevaring og tilberedning?

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om hvordan det er med and. Etter å ha skutt and hva gjør man? fryser den ned? tømmer blæra? noen som kan hjelpe meg med dette?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Modning handler om to ting, det ene er å mørne, det andre å frembringe smak. Gressender kan gjerne henge 40 døgngrader synes jeg, men ikke noe lenger. (Fiskeender har jeg sluttet å spise/jakte. De smaker tran uansett..)

Etter det jeg har lært er mørningen klar etter ca 40 døgngrader på alt fuglevilt. Lengre henging fremkaller mer smak.

Jeg snitter opp gattåpningen litt og drar tarmene ut med en T-formet ståltråd. Synes mer om å henge dem uten innmat, som man gjør med gåsa.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.