Gå til innhold
  • Bli medlem

Tips til tur i Rogaland


banana

Anbefalte innlegg

... med unger og telt. Vi vil på en én natts lavotur. Pga. to små barn og redusert bæreevne ønsker vi å kjøre til et sted hvor vi kan slå opp lavvoen ved bilen. Det må være et sted som føles som fri natur, og det bør helst være en liten turmulighet e.l. Røssdalen hadde vært flott hvis det var litt kortere å gå. Minste må bæres, og telt++ på én voksenrygg er ikke aktuelt.

Har noen noen gode tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her er det mange muligheter for flotte turer. Selv kjørte vi inn i Grytdalen på veien mellom sirdal og lysebotnpå en av våre første turer. Der er det en spesiell fin leirplass på venstre side hvor veien krysser elva sira. flott leirplass, turmuligheter inn til Kjerag for en lang tur, eller en kort tur til turisthytta børsteinen.

langs veien fra gullingen inn mot sandsa og videre mot øvre moen er det noen fine leirplasser, som ikke ligger langt fra veien. her er det mulighet for dagsturer til sandsa og ikke minst stranddalen. vi har selv overnattet i telt i området og gått til stranddalen med en overnatting på hytta.

opp fra lysebotn er det muligheter for å bestille transport inn til vannet med nilsebu. har ikke vært der selv, men det bør være lett å komme til, og ser ut som et flott område.

Området langs suleskardveien er jo lett tilgjengelig med bil, fine vann på sørsiden, og mulighet for fisk.

tett ved stavanger er det jo flotte muligheter langs lutsivassdraget. i brekko er det to kilometer langs grusvei inn til gapahuken ved vannet, og det er overkommelig for de voksne enten med 30 kg på ryggen eller en barnevogn full med bagasje. gapahuken er fin hvis været ikke er det beste, og veldig kjekt for barn og voksne på kvelden.

god tur!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.