Gå til innhold
Nikke

Fisketurer de siste dagene.

Anbefalte innlegg

I helgen som var hadde vi planer om å jakte sjø-ørret fra fre-søn, med overnatting ute i skjærgården utenfor Tønsberg/Nøtterøy. Som sagt så gjort, og for å gjøre historien kort, 4 stenger og en sjø-ørret ble statusen etter 3 dager med intensivt fiske fra både båt og land.

Vel hjemme igjen søndag formiddag, noe lettere frustrert, hadde jeg valget mellom å synke ned i sofaen og slikke mine "fiske" sår, eller slå til på et tilbud fra en kompis som inviterte til ørretfiske i nyåpnet elv. Jeg var på nippet til å si nei, heldigvis sa jeg ja. Jeg var jo både ferdig påkledd og luktet tur, utstyret var også pakket, trengte bare litt påfyll av mat.

Fremme ved elva fikk vi satt opp campen helt i strandkanten, kunne ikke bli mer vakkert, og ikke lenge etter var vi i fisket, perfekt timet med skumringen på vei. Jeg fant meg en fin plass med muligheten for å kaste i strømmen, på brekk og i rolige partier.

Etter en halvtime slo fiske til, på hektiske 10min, på vei inn i mørket, hadde jeg 3 store ørreter på kroken, 2 slapp, men berget en pen ørret i overraskende god kondisjon.

Vel hjemme veide jeg fisken, og vekten stoppet på 2.4kg, sløyet, og lengden var 63cm. Idag blir det ørretmiddag, samt at to fine stykker skal røykes om 30min.

Etter en sjø-ørret jakt som ikke ga uttelling, selv om turen ga spenning og var fin, var det godt å få fisk på kroken, for meg i en ny elv.

Takk til Kjetil for invitasjonen, gode råd om fluefiske, godt selskap, og ikke minst god mat!

post-5304-133474615416_thumb.jpg

post-5304-133474615419_thumb.jpg

post-5304-133474615421_thumb.jpg

post-5304-133474615425_thumb.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.