Gå til innhold
  • Bli medlem

Duger dette?


runegutt123

Anbefalte innlegg

Annonse

hvis du ikke skal opp på fjellet eller in i en storm så fungerer det nok. men jag hadde nok tatt ett innertelt hvis det regner eller er vått på marken. da slipper du å risikere å ligge i vått gress.

hade pyramide på denali og det er herlig. slippe å koke inne i teltet, man har ståhøjd, og ikke minst ett sted å gå hvis man er værfast som vi var.

pyramide om sommer i skog, ja hvorfor ikke

robert

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

Har nettopp kjøpt dette selv. Var i første omgang ute etter et enkelt telt til isfiske/ varmetelt. Dette var på tilbud og virket bra til den bruken. Har kun hatt det med på en tur, isfiske. Da det var lite sne på isen, så var det vanskelig å få det bardunert skikkelig. Stormmattene er litt smale og pluggene som følger med er ubrukelig på vinteren, men det er ganske vanlig har jeg skjønt. Har som sagt kun prøvd det på en liten tur, neste tur skal jeg ta med skikkelige snøplugger eventuelt poser for å få det strekt skikkelig ut.

Teltet tar ikke stor plass sammenpakket og er enkelt å slå opp. Pakkposen er håpløst liten, men det er også typisk på slike telt. Ingen som tenker på at det skal kunne pakkes ned med tykke votter på. Alt i alt virker teltet solid og av god kvalitet, men har da som nevnt ikke testet det skikkelig enda.

Hilsen Ove

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I nærområdet her, er det vanskelig å komme over tregrensa, så til vinterbruk har jeg ikke behov for et strømlinjeforma telt.

Tregrensa er på ca 800-1000m, og det er svært sjeldent man kommer høyere enn 600m. Ikke det at man savner både oppover og nedoverbakker. 600meter ned er bra det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.