Gå til innhold
sinje

optimus nova+ eller trangia multifuel brenner?

Anbefalte innlegg

hei :?: . jeg lurer veldig på om jeg skall kjøpe multifuelen til trangia eler optimus nova+ er det noen som har noe erfaring? har et 25 stormkjøkken fra frafør.

er det dorlig efekt da man buker stekke panne og trangia multifuel brenner det ser ut som om det er litt langt opp til panna fra brennere. :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

En kompis av meg kjøpte trangia multifuel til stormkjøkkenet sitt og den fungerer godt den:) Jeg lurer på om det er en Nova som er tilpasset stormkjøkkenet, jeg synes den ligner... Det er ikke noe problem med steking i stormkjøkkenet er min erfaring, jeg har en gassbrenner i stormkjøkkenet mitt som jeg bruker sommerstid og den fungerer greit. Jeg har også en MSR Dragonfly multifuelbrenner som jeg bruker til høst/vinter/vårturer. Trangia multifuelen trenger noe mer forvarming enn Dragonfly'n min, men ellers så brenner den like greit. Kompisen min er i allfall fornøyd :D Han tenkte egentlig å kjøpe enn gassbrenner til stormkjøkkenet sitt, men kjøpte i stedet multifuelbrenneren da den var på tilbud hos XXL til 579;- :?:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.