Gå til innhold
  • Bli medlem

fiskevann i harstadområdet?


cpt.morgan

Anbefalte innlegg

Annonse

Har kun fått en liten ørret i sundet midt på vannet. Men vet hva som svømmer der. Har blitt fortalt at det er et "uværs-vann". Har sett bilde av storfisk som er tatt i det vannet, og da på den lille sorte sluken med gule prikker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

spørs helt ka du skal fiske. ørret \ røye. kort eller litt lengere turer. men det er noen vann som det faktisk er fin fesk i.... på korter turer så har vi noen vann på stor jorda. fin størrelse på ørreten. va en kompis som slet av en storing det i forige uke. ellers så vet æ av noen fine røye vann på melåa.. du kan gå inn på you tube og skrive røye melåa. snx nærmere

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, æ veit at det fiskes mye på svartvannet på storjorda, og på forravannet. melåa si sæ sjøl, men æ tenke mer på om det e vann folk bruke som ikkje e så "kjent" som bra isfiskevann.

e forsåvidt ute etter både dagsturvann som e ganske lett tilgjengelig og vann som ligg lengre unna kor man kan legge turen når sola begynne å komme for å bli en dag eller to.

Isfiske i mine øya e primært røyefiske,men si ikke neitakk til ørret heller :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...

" grustaket på Setran" hvor er forresten det hen(det er vel grustaket til Tor Vebostad?), vist man har tenkt seg til Vebostadvatnet.

Var innom treppedalsvannet her om dagen, resulterte i en ørret på 300gr, og fisket opp et gult dupp som noen har mistet midt på vannet en gang..jaja det ligger nå i sekken min. ellers virket det temmelig stille, ikke et vak og se, så det ble med det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

heli team :P neida :) gikk opp der den ti på topp ruta starter, var temmelig bratt enkelte partier men tok akkurat en time opp da, flatt og fint når man er kommet opp :) virker litt stille i vannet da men. fiska forrest to dupp til opp i et av vannene på aunfjellet, folk slenger de bare ifra seg altså :s om de bare kunne tatt på en eks. spinner så går det fint og kroke de på og få dem tilbake igjen..:) får vel starte en tapt og funnet tjeneste snart :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

heli team :P neida :) gikk opp der den ti på topp ruta starter, var temmelig bratt enkelte partier men tok akkurat en time opp da, flatt og fint når man er kommet opp :P virker litt stille i vannet da men. fiska forrest to dupp til opp i et av vannene på aunfjellet, folk slenger de bare ifra seg altså :s om de bare kunne tatt på en eks. spinner så går det fint og kroke de på og få dem tilbake igjen..:) får vel starte en tapt og funnet tjeneste snart :D

Fikk du fisk i Aunfjell-vantnan da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja i første på høyresida, men var kun der, ble et par stykker op halv kiloet, de virket litt sky så gikk litt rundt vannet etter dem. flott dag med solskinn også, tenkte meg en tur til sjurvannet, vært der?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Prøv også Vikevatnet rett oppafor Sørvika. Hvis du ikke får fisk andre steder så dra hit - fin ørret selv om den ikke er så stor, og biter som regel villig på både makk, sluk og spinner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 måneder senere...

Kjempegreier at folk holder liv i denne tråden :D

Noen som har vært på storjorda og sett hvordan det står til med isen der oppe?

Eller Tennvatne? Så Storvatnet var begynt å løsne i kantene tidligere i uken.

Har bare stått og kastet i Kasfjordvannet i det siste 8) ikke tegn til fiske enda.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.