Gå til innhold
shm

Leirplasser i området Illekleivsløkene / Vargen

Anbefalte innlegg

Hei !

Etter å ha fiska en del på vestvidda en del år etterkvart over ein stor del av vidda så kjem me i år til å ta turen litt lender vest enn tidligere.

Vi satser på å ta turen frå Skjeggedal og kare oss oppover mot Illekleivsløkene etter kvart.

Det som eg lurer på er om det er noen som kjenner til gode leirplassser i dette området ?

Meiner å vite at det er goldt og steinete der oppe.......

Fisketips er vel for mykje å rekne.... :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke mye, men har vært der en gang. Det er veldig steinete og veldig kupert. Fiskeplasser som er gode vet jeg ikke om, men utsikten fra Vargen er flott ;) Vi fisket, men uten hell, det var surt og kaldt. Vi var der i midten av juli (litt før) og da var det mye snø.

Mvh Kjetil

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Turen fra Skjeggedal til Ilakleivsløkene vil forresten gi deg en total stigning (inkl kuperinger) på ca 2000m iflg min høydemåler :wink: Det er veldig kupert og veldig steinete :P men du slipper vel å gå så mye på snø uti august.

Jeg vil jo anbefale å gå tilbake via Tyssevassbu og ned til Trolltunga hvis dere først er oppi der og skal ned igjen samme vei. Fantastisk utsikt rett ned og under, men ikke minst utover Ringedalsvatnet og Folgefonna. Jeg bodde i telt ved Tyssestringane rett ved Trolltunga. Med skyfri himmel og ingen vind var det fantastisk flott (spesielt etter 8 dager med stort sett regn, kuling og 2-3 varmegrader). Det vil jeg anbefale alle. Vannet er et fint lite fiskevann også, hvor vi fikk fin steikefisk på tørrflue :D En fin avslutning på turen og ca 3-4 timer å gå siste biten ned igjen til Skjeggedal dagen etter...

Kontakt meg gjerne om du trenger noen flere tips: k.kloeve@online.no

Mvh Kjetil

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av Tommy82
   Hei.
   Er det noen som har tips om rypeterreng med hytte for 4-6 jegere neste sesong?
   Hvor i børgefjell ville dere hatt «base» for en 5 dagers jakttur?
   veit inatur, røyrvik fjellstyre og visit børgefjell har noen tilbud, men om det finnes noe annet, eller generelle tips, så mottas de med takk🙂🙂 skitt jakt alle sammen
  • Av AmundJS
   Hei, er det noen her som vet om forskjellige typer pakkrammesekker? Idag har jeg en Bergans PowerFrame 3810 og er storfornøyd med den, men kan trenge en mindre sekk. Helst rundt 60-80L men med en ramme med visse detaljer som PowerFrame har. For eksempel så er jeg avhengig av disse rørene som stikker opp av ramma, da disse brukes til å bære rifle, ekstra bagger, poser, og mye annet. Vil gjerne også ha en L-formet ramme, da det gjør det mye lettere å pakke vedsekker/bensinkanner osv men L-ramme er ikke et "must".
   Jeg har sett en del på Norrøna Reconpack, men denne er også for stor og for dyr, har også sett på Eberlestock sin Mainframe men denne mangler disse to knaggene. 
   Eventuelt noen som har prøvd seg på å lage en annen sekkepose til PowerFrame? eller vet om en type sekk som lett kan festes på ramma uten å bli ubehaglig på grunn av stropper som festes på tvers av skulderremmer/ryggen? 
   Jeg setter stor pris på alle forslag og hjelp  
  • Av Iren Hansen
   Jeg har kun litt erfaring med storviltjakt og trenger råd og tips på hvilke tradisjoner som brukes for å sikre at man får riktig møring? Hvis til eksempel mørningstermometeret mitt går i stykker, er det metoder for å se om kjøttet er ferdig mørnet? 
  • Av GrundeL
   Leseverdig artikkel om eiendomsretten: https://www.dagbladet.no/kultur/privat-eiendomsrett-er-elefanten-i-rommet/69692606
  • Av Vebjørn Holmslet Astad
   Navn: Litt frå jaktåret 2017
   Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv)
   Dato lagt til: 2018-03-27
   Innsendt av: Vebjørn Holmslet Astad

   Har samla opp någen fine situasjoner fra jaktåret 2017 her. Ser fram te høsten igjen


   Litt frå jaktåret 2017
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.