Gå til innhold
  • Bli medlem

Tom B

Aktiv medlem
  • Innlegg

    670
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Tom B vant dagen sist 29. februar 2020

Tom B hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

430 Excellent

Om Tom B

  • Bursdag 20. nov. 1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Karlebotn

Nylige profilbesøk

7 278 profilvisninger
  1. mener jeg måtte tvinge den i en bestemt posison før den entret hullene, måtte bruke ganske mye makt selv med bøylen i skrustikka, så å få gjort godt nok til at det holder i felt ser jeg på som vanskelig.
  2. Samme skjedde med mine Alfa polar aps, der kom bøylen helt ute i en lang utforbakke og sto igjen i skia,, tryna godt! Jeg var 35 km fra næmeste vei, hadde med 3 Alaska Huskier som jeg brukte til trekk, kom meg til ei koie, der var noe enkelt verktøy, hadde superlim i rep posen min, fikk entret bøyla inn i hullene og et lite stykke inn, reperasjon holdt 700 meter, heldigvis var det scooterspor fra reindrifta helt til nærmeste vei, så jeg sto på skien med løs sko 35 km,,med flinke hunder som trakk meg hjem, Fikk satt på plass bøylen da jeg kom hjem og hadde skrustikke jeg kunne bruke, uten skru stikke er det i mine øyne umulig å få den på plass. Fikk nye sko av Alfa etter en del diskusjon....
  3. Stekte og tørket 6 kg svinekjøttdeig, tørket diverse grønnsaker for så å pakke dette i porsjons pakkninger til en 5 ukers vinter tur, smakte ikke godt, var tørt... uansett hvor mye jeg lot det stå.. Ellers styrer jeg unna Monsen sine produkter.
  4. Har et par Asolo i 44, hjelper nok ikke deg men gir de bort til noen som trenger.
  5. https://www.fjellsport.no/merker/klattermusen/klattermusen-freke-2-0-salopette-regular-m-s-raven?channable=01384b6964003130372d39353236ec&variantId=107-9526&gclid=CjwKCAiAqaWdBhAvEiwAGAQltg_AMOcwmLWaGJs32uiqNGXzEE-QsbEcJagHBG5HysPCQJFkSI3tCRoCFG4QAvD_BwE
  6. Aha, ja har slite mye med det...Nei det har jeg ikke, Kudos til forfatter! sliter litt når man må finne opp nye problemer..Turlivet var lettere før internett
  7. Mulig jeg ikke har lest tråden riktig...men hva er poenget med pakningene? Mange netter i telt vinterstid i div telt, men denne skjønner jeg ikke.... God Jul! Tom.
  8. Som de andre sa, er en brenner jeg har brukt mye og hatt mye styr med..er res brenner nå, sikkert rusk i brenner hode.
  9. Artig at denne ble postet nå har akkurat lagt inn to biter av et tynt underlag i holdrene på knærne min i Klatremusen Frekke bukse den har glidelås langs sidene, er en veldig slitesterk bib, bruker denne for det meste, da jeg driver litt med hundekjøring, og er meget slitesterk, ellers har jeg en bib fra Fjellreven som du kan legge in padding bade i rompe og på knærne. God Jul!
  10. Største "problemet" heller ulykke \dumskap var en gassbrenner jeg hadde liggende løs i kaffekjelen, hadde denne ligende å skarngle sånn i flere år, helt til den tok fyr og også satte fyr på teltet mitt på Saltfjellet, dumskap å legge denne sånn helt klart, men gikk jo fint lenge. Optimus nova er en brenner jeg har kranglet mye med på lang tur, stort sett tett dyse av grunner jeg ikke har blitt helt klok på, denne brukes nå kun som back up brenner.
  11. Skal rigge tre nye parisere for årets Juletur til Pasvik, er nok som vanlig mye løs snø der, så tenker fordele så mye vekt som mulig på mest mulig flate... Blir nok frem og tilbake får å gå spor med hundene som vanlig, Tre hunder pluss Valp i år Ellers som resten av dere er det to stk brennere som skal sjekkes, Skiene og staver skal gås over, Så er det vel tusen små ting som skal sjekkes, liker å bruke god tid på pakke så starter til helgen, Du verden som det gledes til 2 uker i Pasviks ødemark!
  12. Har brukt sko med fast gamasj, Alfa Polar i syv år nå, og jeg kommer ikke til å tilbake til løs gamasj, som jeg ser det er at du har alt i ett, du snører på skoen og så er gamasjen der, Gammle røde Alfa polar.(mulig de finnes enda) hadde goretex gamasj. den har jeg subbe mye rundt i overvann uten å bli vått, En annen ting jeg virkelig liker at når jeg må ut av teltet så trer jeg bare sko på uten å snøre de men bare glider igjen gamasjen, fort og enkelt for korte oppdrag utenfor telt og gamme.
  13. Tom B

    Jul i Pasvik

    Noen andre som planlegger julefeiringen i Pasviks ødemark? Plannlegger å feiere jul og nyttår i Pasviks ødemark igjen, Ruta er ikke satt enda..Men starter rundt 20 Dec og blir på tur til ca 3 Januar, Andre med samme planer? Jeg bor ikke så langt unna så vil kjøre til Pasvik, kan hente på flyplass, eventuelt være behjelpelig med andre ting og. Ta gjerne kontakt! Tom.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.