Gå til innhold
  • Bli medlem

tomclancy

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om tomclancy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tenkte å legge noen dager av sommeren til Gol (bor selv i Nordland) og dette blir i midten av juli. Skal ha med hund og muligens sykkel. Det jeg lurer på, er hvor ille det er med insekter og flått. Vi har lite/ingen flått her jeg bor, så er ikke veldig kjent med det. Frister heller ikke å gå i fjellet hele dagen hvis jeg konstant er omkranset av mygg Planlegger å leie hytte og bruke denne som utgangspunkt for dagsturer. Er forøvrig litt tilfeldig at jeg har sett meg ut Gol, er åpen for andre tilsvarende fjellområder med muligheter for overnatting!
  2. Hei Wac, tar gjerne imot tips om turer i Nordland! Tenker i første omgang på tur i skog i begynnelsen av juni med telt, tips der? Og vet du om hytter det er lov med hund i? Andre områder i Nordland man "må" besøke? Er fra Rana selv
  3. Hei, har lyst på en tur i vår til Børgefjell, til fots. Omtrent fra når kan dette være gjennomførbart? Skal ikke opp på høyfjellet, tenker å holde meg under tre-grensen
  4. Spinning kan anbefales! Spinner du over lengre tid (45min-1time ++) får du utholdende lår-muskler som tar deg hvor enn du vil, samt en uslåelig kondis! Og det hjelper på at spinning er gøy (om du liker musikk med rask rytme som du kan spinne i takt med )
  5. Takk for innspillene! Er bare å la det stå til ja! Det værste som skjer er at det blir en ubehagelig natt!
  6. Hei! Hvor mye brukt er egentlig tørrmelk på tur? Ser det snakkes en del om supper og potetmos og pasta her,men mange av posene til Toro trenger litt melk i i tillegg til vann... Bruker dere tørrmelk da? Hvordan blir da i såfall resultatet? Og et bonusspørsmål kanskje... Hvis jeg steker kjøtt (kjøttdeig, kyllingfilet, osv) på forhånd, hvor lenge holder den seg i sommersekken på tur? For min del blir det neppe mer enn 2 overnattinger på samme tur i år... Takk for alle svar fra alle villmenn og villkvinner!
  7. Takker for svar! Hvilke ute-temperaturer bør jeg holde meg innenfor? Holder det med sommersovepose? Kanskje bruke fjellduken (orginal) i tillegg? Mygg ja... Hva med å campe litt oppi høyden, der det blåser litt? Eller er det håpløst å gjøre? Mao vente med å sove uten telt til høsten kommer og mygga drar?
  8. Hei! Lurer litt på om jeg skal prøve å overnatte under åpen himmel i løpet av sommeren eller høsten. Noen erfaringer med dette på disse årstidene? Alle detaljer om utstyr og forhold mottas med stor takk! Lars Monsen nevnte dette såvidt i en bok, men lite detaljer dessverre.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.