Gå til innhold
  • Bli medlem

djing0

Aktiv medlem
  • Innlegg

    214
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

djing0 vant dagen sist 10. mai 2017

djing0 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

206 Excellent

Om djing0

  • Bursdag 17. juni

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Bodø

Nylige profilbesøk

2 961 profilvisninger
  1. Det ligger flust med Canada Goose Expedition-jakker på Finn.no, i tilsyneladende god stand, om det er aktuelt å kjøpe brukt. Disse koster jo sinnsyke 20.000kr ny nå. Veldig gode og varme jakker, som også tar seg bra ut. Jeg brukte min når jeg bodde et år i North Dakota, der temperaturen var ned mot -40, og det gikk helt fint.
  2. Kjøpte et Exped Orion UL III på kampanje på helsport til 5900kr (når det var DnB-rabatt) etter mye research. Hadde lyst på Hilleberg Allak eller Fjellreven Abisko Dome, men de ble for dyr. Hentet på posten i går. I dag dukket det opp et flunkende nytt Dome 3 på en lokal facebookside for kjøp og salg til 5000kr, så nå sitter jeg her med to telt og sliter med å bestemme meg 🙃
  3. Mitt inntrykk av fjellsport er at "ordren fanger". Flere ganger har jeg jo opplevd at for eksempel fjellforumrabatten har fungert på allerede nedsatte varer. Alltid fått varen til prisen jeg har bestilt for, men har lagt merke til at de i ettertid går inn å fjerner muligheten for dobbelrabatt på produktet jeg bestilte.
  4. Okei, takker. Da tror jeg vi satser på å parkere bilen ved Røkland/Russånes, og så ta toget tilbake fra Dunderland. Eventuelt parkere ved Bjellånes, gå til dunderland og ta toget til Røkland om det passer med togtidene. For min del er ikke Bjøllåvatnene noe must. Jeg foretrekker mindre og mer "ukjente" vann, men kommer nok til å ta med packraft, så det gjør kanskje fisket litt lettere på Bjøllåvatnene. Rebbivagge-området ser spennende ut!
  5. Takker for flere bra tips, ser ut som jeg må revurdere litt. Hvordan ville du lagt opp ankomst/avgang med tanke på bil/kollektiv om man går Beiarfjellet- storvollen?
  6. Takk. Har lest turrapporten din 😃 Ville du tatt sjansen på å satse på haik fra Lønsdal til Semska?
  7. Hei forumfolk! Jeg og fruen skal på en vandre/fisketur til saltfjellet fra midten av neste uke. Lengde på turen er fleksibel, litt avhengig av vær osv, men maks 7 dager tenker jeg. Jeg sliter veldig med å bestemme meg for rute, spesielt med tanke på logistikk. Generelt sett er jeg veldig fan av A-B ruter heller enn å gå tilbake til der man kom fra, så her ligger jo litt av utfordringen. Vi har egen bil tilgjengelig. Har også muligheten til å parkere vår bil ved endested før turstart da vi har venner vi kan låne en ekstra bil av i noen timer. Jeg har ikke gått fra Lønsdal selv, men leser at mange fraråder å gå derfra pga veldig steinete terreng inn mot Bjøllådalen. Er det noe fruen ikke kan fordra så er det steinur, så jeg prøver å planlegge en tur utenom Steindalen. Å gå fra Semska er jo et alternativ, men da har jeg googlet meg frem til at man må satse på haik fra lønsdal? Eventuelt gå de 14km mellom, men det frister lite. Når det kommer til endestasjon er det aktuelt å parkere bilen enten nært Tverrbrennstua, Valnesvatnet (gå ned via Falkflogdalen), eller Glomfjord. Det er også et alternativ å parkere bilen med Semska og gå en rundtur, om det viser seg å være det enkleste. Har et ønske om å fiske en del på turen, og tar gjerne imot råd om områder man kan sjekke ut. Det trenger ikke å være de største og mest kjente vannene for min del, det er spennende å utforske mindre og mer ukjente vann. Noen som har gode forslag til rute(r)? 😃
  8. Jeg og fruen bruker et Sea to Summit Telos TR3. Det har en innvendig takhøyde på0 128cm og er 230cm langt. Veier vel 2,2kg. Gikk fra Helsport Reinsfjell 2 og liker den ekstra takhøyden utrolig godt. Til sommerbruk er det ypperlig. Kan ta av ytterteltet eventuelt rulle det helt opp, så det god lufting på varme dager. Prismessig har jeg sett det på tilbud flere ganger til rundt 4500kr, men det er jo fortsatt et stykke over 3000kr.
  9. Etter lange dager på tur syns jeg tidvis det kan være vanskelig å holde seg i skinnet om man åpner potetgullposen, sjokolade etc. Min erfaring er at det er lettere å kontrollere matinntaket når man er hjemme enn på tur. Jeg ville prøvd å ha høyest mulig andel "vanlig" mat. Det vil redusere snackingen og det daglige kaloriinntaket. Det er både tiltak og ikke så veldig fristende å lage seg en ekstra porsjon med real f.eks. Du kan eventuelt kjøpe smågodt som du porsjonerer i små dagsrasjonen på forhånd. Smågodt har vel ca 350kcal/100g sammenlignet med sjokolade som ligger på 550kcals, så du sparer litt kalorier der. Du kan også ta med noen desiliter med sukkerfri saft som du kan blande ut i vann. Søt drikke er veldig dempende for søtsuget mitt iallefall.
  10. Jeg bestilte 09:34, fikk kansellering på ordren nå...
  11. Jeg er en veldig flittig bruker av Strava, til all slags trening. Hvis man trykker seg inn på "maps" kan man for eksempel velge "walk", og den vil da foreslå tur basert på hvilke kriterier du legger inn. Du kan for eksempel velge 5 kilometer, "any elevation" og "hard", så vil den gi deg forslag på fjellturer i nærheten. Fungerer også helt supert om man vil ta seg en løpetur i en fremmed by. Kan lagre ruten og sende den direkte til Garmin-klokken min med 2-3 tastetrykk. Jeg syns strava er veldig kjekt for å holde oversikt over hvilke turer man har vært på før og for å se på tidligere rutevalg. Jeg navngir alltid fjellturene mine slik at jeg senere finner de igjen. Senest i går når jeg skulle på topptur på ski så søkte jeg opp en tidligere tur på Strava, for å se hvor lang tid jeg måtte beregne på turen. Du kan velge at alt du gjør på Strava skal være "private". Da er det kun tilgjengelig for deg. Du kan også ha privat profil slik at det kun er dine følgere (som du må godkjenne), som vil se aktivitetene dine. Det er også kommet en funksjon som skjuler start- og stoppested slik at ikke fremmede skal kunne se nøyaktig hvor du bor.
  12. Jeg har et par BCA Scepter som har holdt stand i 5-6 år uten nevneverdig slitasje. Skulle ønske de hadde litt lengre håndtak, men det ser jeg den nye versjonen har. Det fine med disse stavene er at toppen av håndtaket fungerer som is/snøskrape! Det blir veldig flittig brukt, spesielt på topptur der det gjerne samler seg en del snø på toppen av skiene.
  13. Når jeg legger ut ting på finn så forventer jeg at folk pruter så prisen settes jo litt høyere enn det jeg må ha for å akseptere bud. Solgte et 4 år gammelt Reinsfjell SL2 i sommer, og kjøpte nytt telt for en lavere pris. (Sea to Summit Telos TR3). Nå er riktignok Reinsfjell et veldig ettertraktet telt, men ganske merkelig å kunne selge en 4 år gammel vare og kjøpe seg ny for samme sum. Om du får tak i nytt telt på tilbud så er iallefall risikoen for å tape penger på det veldig lav om det skulle vise seg at du ikke liker teltet.
  14. Ser meget bra ut! Jeg har selv kjøpt en CarCareBag, men denne ser bedre ut må jeg si, og sikkert mye billigere
  15. Av og til får man jo dobbelt opp med rabatt på fjellsport, denne gangen med koden godjul, så når jeg da fikk Fjellpulken Xcountry 144 m/drag og sele for den nette summen av 4199,- var det bare å slå til 😄
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.