Gå til innhold
  • Bli medlem

Krankman

+Støttemedlem
  • Innlegg

    1 149
  • Ble med

  • Dager vunnet

    25

Krankman vant dagen sist 6. februar 2023

Krankman hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 498 Excellent

Om Krankman

  • Bursdag 1. januar

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Noen av oss drar også til fjells nettopp fordi det er meldt storm (si 24m/s og oppover) bare fordi det er artig med litt vær når man er forberedt på det.
  2. Eller disse grillmattene som man legger oppå grillristen, tåler 260C og er billige. https://www.elkjop.no/product/hjem-rengjoring-og-kjokkenutstyr/grill/grilltilbehor/grillbestikk-og-grillredskaper/grillmatte-ikke-klebrig-5-pakning-sort/474269 Fås kjøpt liknende av ulike merker over alt.
  3. Jeg synes du nå kan med god samvittighet kjøpe deg et rent vintertelt. Du er åpenbart en ekte vinterekspedisjonsmann!
  4. Googlet "treitabukker" uten hell… Regner med at det er et nedsettende utrykk. 😂 Etter å ha sovet på det har jeg kommet til at jeg også må akseptere alle disse engelske uttrykkene og betegnelsene.
  5. I skrivende stund telter jeg på Blefjell ved Nordstulvatn i fri natur. Regner med at jeg dermed "wildcamper"? Teltet mitt er grønt og jeg gjør lite ut av meg så mulig jeg også "stealthcamper"? Selv mener jeg at jeg er på god gammeldags telttur…
  6. Jeg spurte Devold nå og fikk dette svaret: «Hei, Takk for din henvendelse. Lukten skyldes møllbehandling av plaggene. Det er en plantebasert OEKO - TEX behandling, som hindrer møll og andre innsekter i å lage hull i plaggene. Denne lukten vil gradvis avta etterhvert som plagget luftes og vaskes. Noen synes at lukten er veldig god, mens andre ikke. Så det er nok litt individuelt om lukten er god eller ikke. 😊 Mvh, Devold Team»
  7. Tarp og så evt litt kvist og granbar som dekker litt til. Funket for folk "i alle år", inkludert meg selv med unger på leik.
  8. Jeg bruker hatt fra Härkila i goretex når jeg er på jakt i regn. Deilig å slippe hette slik at man hører og ser bedre samtidig som jeg slipper regn i anskit og nakke.
  9. Røddig fortelt. Stramt og strøkent teltoppsett. Artig å følge med på turen. 👍 Fornøyd med Vidda stolen?
  10. Jeg ville kikket litt på denne siden: Ut.no
  11. De fleste av oss kjøper mange kniver fordi vi har lyst på mange kniver, ikke fordi vi trenger dem. Så det er bare å kjøpe i vei for deg også dersom du har lyst til å eie mange kniver. Trenger ikke rettferdiggjøre det med et eller annet, mer eller mindre, reelt behov.
  12. Sakset fra et annet forum som jeg frekventerer og hvor tonen er litt mer "tydelig" enn det den normalt er her. Om Utvær: "en slire som ser ut som den er konstruert av resirkulerte sko, kjøpt på europris og sydd av demente dverger... "
  13. Aya Sprt er finfin sjappe. Jeg vil også anbefale Helle Temagami. Har den selv i samlingen.
  14. Bruk ozongeneratoren i bilen sammen med tøyet/sekken over natta. Da får man luktfri bil i samme slengen. Brukes også i båter for å få bort "båtlukt". Bare husk at ozon er veldig giftig så lufting til slutt er viktig.
  15. Likevel kan det kalles nettopp det. Gear loft/tørkeloft/utstyrshylle. Flere navn. Fjällräven, Exped og Barents har solgt dette og sikkert mange andre. Treff fra Google. Hos Fjellsport
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.