Gå til innhold
  • Bli medlem

Fekis

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Fekis

  • Bursdag 25. mars 1992

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

640 profilvisninger
  1. Jeg har tenkt å gå fra Tinnhølen via Hårteigen og Trolltunga og tilbake. Er det noen som vet om det er mulig å gå denne turen fra 28. juni til 5. juli? Har noen vært i dette området? Hvor var du Klingen86?
  2. Har noen erfaringer fra sjokolademüsli. Er den god til å bruke som frokost?
  3. Hvor mange par med sokker pakker dere med på en ukeslang tur? Jeg går selv med to par i skoene og svetter som en gris på beina.
  4. Går det ann å ha real turmat i disse, eller bør jeg bruke noen som er litt tykkere?
  5. Er disse pakkposene gode? http://www.xxl.no/villmark/bare-frakte/pakksekker/sea-to-summit-sts-vanntett-pakksekk-ultrasil-xl-20-liter/p/1060907_1_style?ref=prisjakt tenkte jeg skulle gå til innkjøp av noen poser, har bare 8 og 13 liter fra før, så tenkte jeg måtte ha hvertfall en på 20 liter til soveposen og kan være greit å ha noen på lager.
  6. Har et spørsmål om hvordan dere pakker soveposen. Har dere den i trekket først og så oppi pakkposen, eller direkte i pakkposen uten trekket? Hvor stor pakkpose trengs på en helt vanlig tresesongspose (helsport alta)?
  7. Lurer på om jeg skal gå ca denne turen: Tinnhølen, Hadlaskard, Hårteigen, Torehytten, Trolltunga, Litlos, Besso, Sandhaug, Rauhelleren, Stigstuv, Tinnhølen. Er det noe spesielt jeg må innom eller oppleve i løpet av denne turen som ligger sånn ca i denne ruten? Det kan f.eks. være en treretters middag en plass eller en anbefalt soveplass (skal sove i telt).
  8. Skulle ønske jeg også hadde så lang tid på turen, men må dessverre tilbake til jobb. Jeg også tenkte på å starte ved Rjukan og gå en rundtur, men tranget etter å gå på Hårteigen gjorde at det ikke ble noe av det. Vil også få med meg vestsida for å ha opplevd det siden det er min første tur hit. Når er det din tur skal finne sted? Ser ut som du har funnet deg en fin rundtur her
  9. Har du en pakkliste for en ukestur om sommeren så du kan meddele? Evt. noen andre som kan dele en pakkliste. Kjekt å vite hva som er nødvendig og ikke på en ukestur
  10. Så det anbefales heller å gå direkte fra Litlos til Besso og få med seg f.eks. Rauhelleren, enn å gå langs Kvennadalen innom Hansbu til Besso? Kan da også risikere å ikke rekke å gå innom Rauhelleren. For min del kunne jeg gått mer på vestsiden, men personen jeg skal gå med vil ha mest mulig av turen i det mere flate østsiden og heller ikke så krevende. Ser ut som en genial ide å starte ved Tinnhølen, da slipper jeg også å gå frem og tilbake på samme sti der og kan heller prioritere Trolltunga! Den turen ved start Tinnhølen og innom både Trolltunga og Rauhelleren dekker både kupert og vidde slik jeg har hørt Hardangervidda er!
  11. Flott rapport du har beskrevet! Føler allerede jeg har vært i østenden av Kvennedalen! Har selv tenkt på om jeg skal ta turen lenger vest for å få med meg litt mer kupert natur, men har vært redd for snøen og dermed prøvd å lagt turen lenger øst. Er Kvennedalen fra Litlos til Hansbu verdt å gå, eller er det bedre å gå direkte fra Litlos til Besso? Hvordan er det å gå fra Litlos til Hansbu? Best å gå på nordsiden eller sørsiden av vannene? Fra Hansbu, er det best å gå sti til Besso, eller veien om Sandhaug? Er Hjølmo et bra sted starte, eller anbefales andre steder som Dyranut, Kinsarvik eller Ringedalsvatnet? Kan gå turen fra Hjølmo, via Trolltunga og Hansbu i Kvennedalen og tilbake. Er det litt kjipt å gå frem og tilbake på samme sti? Et annet forslag på tur er start ved Kinsarvik og innom disse stedene: Stavali, Torehytten, Hårteigen, Litlos, Hansbu, Besso/Sandhaug, Hedlo eller Hadlaskard, Stavali og Kinsarvik. Får jeg her med det kuperte vestsiden av hardangervidda, eller mister jeg bare det fine området rundt rv. 7? Har hørt Kvennadalen er et fint sted å være i, derfor jeg har sett for meg turen hit. Ved å gå helt til Mogen, er det mye forskjell på naturen kontra å gå nordover fra Hansbu? Har sett for meg en tur så mye på østsiden for å slippe så mye kupert terreng, men vil absolutt innom det mer kuperte området.
  12. Hei Jeg skal for første gang gå på hardangervidda. Har vært mye på tur tidligere, så er vant med å gå i fjellet. Vi er to som skal gå og må kjøre bil bort. Vi skal ha med telt og starter sent lørdag 28. juni. Vi har 7 hele dager og 8 overnattinger. Hvordan er føret de ulike stedene på hardangervidda? Har sett bilder fra Finse på webcam, men hvordan er det å traske på hardangervidda på denne tida? Har sett litt på kart og lest om spennende steder å besøke. Ruten jeg har funnet frem til er start og slutt ved Hjølmo. Videre ser turen slik ut: Viveli, Hedlo, Hadlaskard, Hårteigen, Litlos, Kvennedalen, Mogen, Sandhaug, Hadlaskard og tilbake til Hjølmo. Dette er bare ei rute jeg har sett for meg og takker for alle forslag som måtte komme. Er det noen steder som er mer anbefalt enn disse eller som burde besøkes? Er denne turen overkommelig på 7 hele dager? Hvordan er det å gå langs Kvennedalen, fra Litlos til Mogen? Vil få med meg det spektakulære med hardangervidda, både vidder og mer kupert. Får jeg det på denne turen? På forhånd takk for tips.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.