Gå til innhold
  • Bli medlem

Espensa42

Aktiv medlem
  • Innlegg

    148
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Espensa42 vant dagen sist 27. desember 2014

Espensa42 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

120 Excellent

Om Espensa42

  • Bursdag 12. okt. 1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Oslo

Nylige profilbesøk

1 555 profilvisninger
  1. Espensa42

    Skallbukse

    Ja, du og jeg finner den på det viset,men jeg tenker mest på at informasjon på forumet bør være så lett tilgjengelig som mulig for ettertiden - også for de som ikke har svart belte i googling. Og jeg syns det er et poeng å kunne finne ting fra søkemotoren på forumet uten å gå via Google - hvem vet hvordan Google-søk fungerer om 5 år?
  2. Espensa42

    Skallbukse

    Kan en moderator endre tittel på tråden, så vi finner den igjen senere?
  3. Jeg åpner med dette: Tatt på Venabu første juledag. Sukkertoppen litt til høyre for midten er landemerket Muen.
  4. Sånn: (Fjällräven Byron hat thin)
  5. Får du Tubbs-trugene for 1100,-, så synes jeg det virker som et knallkjøp. Tubbs er anerkjent, også i facebook-gruppa @Fisketryne viser til (jeg er også medlem der). Ser ut som stegjerna på MSR-trugene er svakere, samme med bindingene. Jeg har Tubbs Journey selv. Annerledes (eldre?) bindinger, men svært bra. Boa-systemet på Flex-trugene sies å være enda enklere (altså enklere i bruk, ikke simplere)
  6. Jeg og fruen skal - på balkongen denne gangen.
  7. Formiddagstur på truger på Venabygdsfjellet. Ikke i dag, men julaften. Min debut på truger. Fantastiske forhold! Fantastiske Robert på Venabu Fjellhotell guidet oss til fossene i Myfallet.
  8. En helg med hundekjøring - tur-retur Geilo-Tuva, med overnatting på Tuva. Gave fra meg til kona. I tillegg feirer vi jul på Venabu Fjellhotell i år. Ellers ligger det i korta at det blir truger på både kona og meg (tubbs mountaineer) i vinter, om ikke akkurat til jul.
  9. Jeg må velge 3 stykker; I skogen setter jeg pris på den lille beskjedne skogstjerna: Til fjells må det bli issoleia, tøffingen som tåler frost, og som finnes over på over 2300 moh: Og så synes jeg det er gøy å komme over tettegras, rett og slett fordi den er kjøttetende:
  10. Bra! Jeg bestilte Jalfrezi, Coq au Vin og Chili con Carne.
  11. Jeg også. Jeg bestilte vel egentlig likegodt pr. mail. Måtte også korrigere ordren, siden jeg ikke hadde fått med meg at det ene produktet var out of stock. Så dette blir spennende.
  12. Hvordan shopper og betaler man, nå som de har trøbbel med onlinebetaling? Jeg ble ualminnelig fristet, og har 4 produkter i handlekurven...
  13. Misforstå meg rett; med "value for money" mener jeg kvalitet, ikke kvantitet. "Lokalprodusert" "og økologisk" er også "value" - også for meg. Når jeg kjenner grisebonden og vet at ribba har nøffa rundt i friluft hele livet, så har det en verdi som gjør at jeg fint kan betale 4-5 ganger normal ribbepris. Kanskje ikke HVER dag, men til jul; definitivt Eller; når jeg kan kjøpe avocado, chili, lime,tomat og løk, og slenge sammen en guacamole til dobbel pris av den uappetittlige gørra du får kjøpt på boks - men som smaker helt fantastisk i forhold - da er det value for money. For meg.
  14. Hvordan kommer du ut prismessig, sammenlignet med å kjøpe ferdig? I denne testen ligger kiloprisen på 87-119 kr, og da er det jo omtrent samme nivå, med tanke på at du slipper å betale for tilsatt vann og salt. Må sies at jeg ikke har peiling på hva forskjellig mat koster - akkurat på det området kjøper jeg det jeg har lyst på. Men jeg er jo opptatt av "value for money", og så tar jeg meg tid til å lage mat på skikkelig vis, så jeg slipper å betale for raske løsninger.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.