Gå til innhold
  • Bli medlem

Torbjørn Kravdal

Aktiv medlem
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Torbjørn Kravdal

  1. De fleste GPS'er har mulighet til å eksportere GPX-filer med sporloggen. Det er som regel GPX-fil som brukes i programvaren for å gi bildene posisjoner.
  2. Bruk norgeskart.no og velg kartbladinndeling i menyen til venstre.
  3. I dag kom nyheten om at kart over Svalbard er lagt inn på norgeskart.no Les mer hos Statens kartverk: http://www.statkart.no/Gratis+Svalbard-kart.d25-SwZrK5m.ips
  4. Hei, jeg vil bare tipse om denne flotte gratistjenesten: http://www.mineturer.org/GpxUpload/about
  5. Ja, den idretten du ser på TV, men om du tar deg en tur på et lite lokalt idrettsarrangement for barn vil du oppleve noe helt annet. Det er tusenvis at idrettslag som skaper en fantastisk idrettsglede hos barn hver eneste uke og mange av aktivitetene foregår ute. Klubbrenn i langrenn er noe helt annet enn det du ser på TV. Barneidrettsbestemmelsene er faktisk strengere i dag enn det de var for 20 år siden.
  6. Glitterheim skriver på sine sider at det er is på toppen av Glittertind og at de anbefaler brodder/stegjern. Vi har tenkt å ta turen med barn på 8, 9 og 12 år. Er det noen som har vært der de siste dagene og kan gi en rapport om isforholdene? http://www.turistforeningen.no/glitterheim/
  7. Vi har vært på Valdresflya i dag 16. april etter at vegen åpnet i går. Fine forhold på toppen av flya mot Rasletind. Vi snudde i 1800 meter på grunn av litt for mye vind for 8-åringen vår. Noe hardt i den første stigningen, men ellers greit. Brøytebilen kjørte fram og tilbake hele dagen da vegen delvis føyket igjen over toppen. Veldig lite snø nedover mot Knutshøi. Ved Bessheim så det ut til å være så og si helt bart. Det så ut som det kunne være ganske vanskelig å gå fra Valdresflya mot Tjørnholdstind/Høgdebrotet på grunn av lite snø. Vi kom opp fra Beitostølen og der var det lite snø. Det er mulig å gå på Bitihorn foreløpig.
  8. oksavikingen, ja, det var noe kjent med det nick'et. Ser på FB at du er mye på tur
  9. Hva mener du med GPS-koordinater og kartkoordinater? En GPS kan fint bruke samme koordinatsystem som det som er tegnet opp med rutenett på et kart.
  10. Prøv Statens kartverk: http://norgeskart.no/ --> Verktøy --> Transformer koordinater
  11. http://www.statkart.no/Popul%C3%A6re+kart+p%C3%A5+Android.d25-SwRjQZR.ips
  12. Jeg har bare studert sporloggen (GPX-fil). Det har vel ingen ting å si hva slags kart man har i GPS'en.
  13. Det kan godt være at nyere GPS'er takler dette bedre. Været har ingen ting å si for nøyaktigheten du oppnår.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.