Gå til innhold
  • Bli medlem

tiboine

Aktiv medlem
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om tiboine

  1. Fikk denne for litt siden. har bare testet den litt. fyrer bra. Men er litt skeptisk til hvor mye strøm den faktisk klarer å levere. plugget den i mobilen, men virket ikke at det klarte å levere mer enn mobilen brukte. skal ta en ordentlig test når det blir litt varmere ute.
  2. Varierer. Men det kommer nok av at jeg bor i en bygd. Men har handlet noen ganger på G-sport i Ringebu. De folka der vet hva de snakker om. samt god kundeservice. for en måned siden var jeg på utkikk etter en ny tursekk. Fant Bergans alpinist 110l til 2800,- hos komplettfritid. Men sekker er ikke noe å bestille med mindre man vet hvordan de passer. Så jeg dro til gsporten i ringebu for å sjekke om de hadde slik så jeg kunne prøve. Det hadde de. Og jeg ble litt sjokkert over prisen. 3899,-! Så jeg kom i snakk med sjefen og refererte til prisen hos komplettfritid. da sa han at jeg kunne få den sekken til 3000,-. det var med "lissomfrakt" Syns det var en grei deal, så kjøpte den der og da. siden jeg bor i en bygd, så prøver jeg alltid å støtte det lokale før jeg tyr til nett. Men koster det for mye lokalt i forhold til nett, så kjøper jeg på nett.
  3. var nettopp innom gsport for å kjøpe noe real. så kebabgryta henge der, men tok ikke sjansen. ble chili con carne og pasta bolognese
  4. tiboine

    Sykkel og sekk

    å bruke ryggsekk på lengre sykkelturer er ikke å anbefale. Med mindre du har lyst å slite deg ut unødvendig. bruker sykkelvesker når jeg har drar på tur. har bare vært småturer, så har kun brukt 2 vesker. kjøpte noen billige på intersport tror jeg. Men anbefaler å bare kjøpe ordentlige først som sist. koster bare 2-3 ganger mer. Ortlieb er merket du vil se etter. http://www.originals...2&l=7503&s=7503 men hvis du vil ta den billige ruta: http://www.xxl.no/sy...topp-a6-1031979 her er en norsk sykkelblogg http://sykkelturer.plohn.com/ som kan være fin å lese fins utallige engelske blogger og sider om sykkelturer.
  5. hva med festivalpakken? http://www.xxl.no/villmarksliv/telt/2-manns-telt/festivalpakke-1084572 har selv backpacker1 teltet. koster 399. Har brukt den flere ganger i normalt vær. Største problemet med den er jo kondens når det er litt kjølig ute. dårlig med ventilasjon. Utenom det så er den ganske bra mtp prisen.
  6. Bruker Campx backpacker 1 http://www.xxl.no/vi...acker-1-1049759 kan bli litt fuktig inne i teltet da den har særs dårlig med ventilasjon
  7. Dette hadde vært gøy! Men jeg er ikke helt der enda. Dere får ha lykke til!
  8. ah! Jammen det forklarer saken. Skjønte at det måtte være brukerfeil takker og bukker
  9. multifuel EX. kan det være for at jeg har pumpet for mange ganger ved full tank? etter å ha smurt inn pakningen med medfølgende smurning, og prøvd på nytt ved halv tank, så gikk det strålende.
  10. har også hatt dette problemet. kjøpte multifuel ifjor og den virket fint i noen dager. så sluttet den å pumpe ordentlig. Skrudde den opp og gummipakningen hadde tørket inn. sendte inn og fikk ny. Og nå sist uke skulle jeg bruke den igjen. Virket fint første gangen. Så begynte det å lekke bensin inn i pumpa og ut. og bensin tørker pakningen ganske fort. Kan ikke skjønne hva jeg gjør feil? bruker den slik manualen sier.
  11. Denne frontlasteren virker kurant. en anelse dyrere enn alternativene da http://www.freeload.co.nz/pages/9/products
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.